Jihočeský vánoční kapr
Ingredience:
2 kg kapra
4 l vody
velký celer
velká cibule
3 bobkové listy
lžička tymiánu
1/2 kg perníku
1/2 kg švestkových povidel
litr černého piva
mandle
hrozinky
sušené švestky
trocha cukru
ocet
Postup přípravy:
1. V jedné nádobě uvaříme kapra nakrájeného na porce, ve druhé nádobě zeleninu a koření. Kapra opatrně vyjmeme a oba vývary scedíme dohromady. Přidáme ve studené vodě rozmíchaný perník a dáme vše vařit.
2. Potom dáme vařit švestky, hrozinky, povidla, přidáme pivo a mandle. Dochutíme cukrem, solí a octem. Kapra přelijeme omáčkou a podáváme studené. Příloha : vánočka
Anketa
Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?
Celkový počet hlasů: 5000
TAGY
Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit
Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!
Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.