Pikantní hovězí guláš

 

 

Ingredience : 

 

3/4 kg zadního masa nebo plece

1 lžíce másla nebo sádla

1 menší cibule

1 lžíce na hrubo nastrouhaného celeru

stejně petržele a mrkve

lžička hořčice

kousek citrónové kúry

lžíce citrónové šťávy

1 lžíce mléka

3 lžíce strouhaného chleba

1/2 bobkového listu

3 zrnka pepře

 

 

Návod k přípravě :

 

Na másle podusíme nastrouhanou zeleninu a usekanou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a opečeme je a za mírného podlévání dusíme doměka. K podlévání si v malé nádobce vyvaříme citrónovou kůru, bobkový list a pepř. Jakmile maso změkne, přidáme ustrouhaný chléb a necháme ve šťávě rozvařit. Guláš dochutíme hořčicí a citrónovou šťávou. 

Přílohy : Karlovarské knedlíky nebo jemné noky.

Obměna : Místo másla použijeme 10 dkg slaniny.

 

TOPlist

Anketa

Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?

Gulášek (987)

Celkový počet hlasů: 5000

TAGY

Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, Recepty na guláše, typické české speciality, guláš segedinský, guláš hovězí, guláš kančí, guláš vepřový a srnčí

 

 

Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!


Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.