Telecí maso se smetanovou omáčkou
Ingredience :
3/4 kg telecího plecka nebo 1 kg hrudi
5 dkg slaniny
sůl
kůra z poloviny citrónu
2 lžíce másla
1/4 litru kyselé smetany
1 lžíce polohrubé mouky
Návod k přípravě :
Z omytého citrónu ostrouháma kůru a obalímev ní slaninu nakrájenou na proužky. Obalenou slaninou protkneme maso, osolíme je a vložíme na pekáč s rozehřátým máslem. Maso pečeme nejdříve bez podlévání, později je podlijeme a přeléváme vypečenou šťávou. Upečené maso vyjmeme, do šťávy přidáme zbytek citrónové kůry a smetanu s rozkvedlanou moukou. Omáčku za stálého míchání krátce povaříme.
Přílohy : Těstoviny, noky
Anketa
Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?
Celkový počet hlasů: 5000
TAGY
Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, vaříme z masa, maso hovězí, vepřové, kuřecí, ryby, telecí, krůtí, recepty, online, jídla z masa, pravá hovězí svíčková recept, kuře, steaky, bifteky, kotlety
Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!
Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.