Telecí maso se smetanovou omáčkou

 

 

 

Ingredience :

 

3/4 kg telecího plecka nebo 1 kg hrudi

5 dkg slaniny

sůl

kůra z poloviny citrónu

2 lžíce másla

1/4 litru kyselé smetany

1 lžíce polohrubé mouky

 

Návod k přípravě :


Z omytého citrónu ostrouháma kůru a obalímev ní slaninu nakrájenou na proužky. Obalenou slaninou protkneme maso, osolíme je a vložíme na pekáč s rozehřátým máslem. Maso pečeme nejdříve bez podlévání, později je podlijeme a přeléváme vypečenou šťávou. Upečené maso vyjmeme, do šťávy přidáme zbytek citrónové kůry a smetanu s rozkvedlanou moukou. Omáčku za stálého míchání krátce povaříme.

Přílohy : Těstoviny, noky
 

TOPlist

Anketa

Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?

Gulášek (987)

Celkový počet hlasů: 5000

TAGY

Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, vaříme z masa, maso hovězí, vepřové, kuřecí, ryby, telecí, krůtí, recepty, online, jídla z masa, pravá hovězí svíčková recept, kuře, steaky, bifteky, kotlety

 

 

Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!


Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.