Velikonoční hlavička

 

 

 

Ingredience :

 

 

30 dkg uzeného vařeného bůčku nebo mletý vařený vepřový kořínek

1/2 litru mléka

4 plné lžíce krupice

sůl

3 vejce

petrželová nať

pažitka

openec nebo mladé kopřivy

1,5 lžíce sádla nebo másla

 

 

 

 

Návod k přípravě :

 

 

 

Z mléka a krupice uvaříme slanou kaši a necháme ji vychladnout. Zatím nedrobno usekáme vařené a okapané maso ( nemlít na kaši ), přidáme je k vychladlé kaši, přimícháme vejce ušlehaná do pěny, sekané zelené natě, směs přisolíme a dobře promícháme. Zapékací mísu vymastíme silně tuhým tukem a upečeme do růžova. Podáváme ji teplou i studenou.

Příloha : Saláty

TOPlist

Anketa

Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?

Gulášek (987)

Celkový počet hlasů: 5000

TAGY

Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit

 

 

Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!


Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.