Vepřová žebírka s kapustou a bramborami

 

Ingredience :

 

3/4 kg žebírek z mladého kusu ( nikoli kotlet )

1 menší kapusta

1/2 kg brambor

1 středně velká cibule

1 lžíce sádla

1 lžíce hladké mouky

sůl

pepř

2 stroužky česneku

 

 

Návod k přípravě :

 

Vepřová žebírka uvaříme v malém množství osolené vody téměř doměka. ( Žebírka nikdy nevaříme příliš doměka, nejsou pak chutná. ) Kapustu nakrájíme na proužky, syrové brambory na menší kostky. Zeleninu i brambory dáme do ohnivzdorného rendlíku, podlijeme vývarem z masa, přidáme pepř a celý česnek, přikryjeme a dusíme. Zatím osmahneme na sádle cibuli, přisypeme k ní mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji zbylým vývarem z masa, povaříme a přidáme ke kapustě a bramborám. Nakonec přidáme do rendlíku maso nakrájené na porce.

Obměna : Ke kapustě a bramborům přidáme 4. oloupaná a rozkrájená rajčata. 

TOPlist

Anketa

Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?

Gulášek (987)

Celkový počet hlasů: 5000

TAGY

Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, recepty z vepřového masa, vepřové řízky, jídlo, recept krkovička, česká a slovenská jídla

 

 

Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!


Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.