Bratislavský tokáň
Ingredience :
600 g vepřového plecka
100 g rajčatového protlaku
1 cibule
olej
250 ml kysané smetany
100 g žampionů
80 g hrášku
sůl
ml. pepř
máslo
Návod k přípravě :
Omyté as osušené maso nakrájíme na silnější nudličky. Na rozpáleném oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme protlak, maso a za stálého míchání osmažíme. Osolíme, opepříme, přidám pokrájené žampiony, hrášek, podlijeme trochou vroucí vody a za stálého míchání dusíme asi 5 minut. Před podáváním polijeme kysanou smetanou.
Anketa
Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?
Celkový počet hlasů: 5033
TAGY
Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit
Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!
Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.