Slepičí polévka

 

Ingredience :

 

1/2 slepice nebo 1 kuře

1,5 litru vody

kousek celeru mrkve a petržele

1 pórek

1 malá cibule

lžička soli

1 malý květák

petrželová nať

 

 

Návod k přípravě :

 

Slepici očistíme, půlku rozsekneme na dva díly ( kuře rozčtvrtíme ) a křídlo i stehno nakrojímev kloubu. Slepici dáme do hrnce, zalijeme ji vodou aby byla zcela potopena, osolíme, přidáme cibuli a přidáme téměř do měka. Pak přidáme zeleninu a dovaříme. Slepici z vývaru vyndáme, vývar procedíme a zavaříme do něho zavářku. Po odstavení z ohně přidáme petržeovou nať. Je-li polévka samostatným pokrmem, přidáme do ní část nakrájeného slepičího masa. Jinak vařenou slepici upravíme jako hl. chod.

Poznámka : Slepice se vaří asi 1,5 hodiny, kuře 1/2 až 3/4 hodiny 

TOPlist

Anketa

Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?

Gulášek (987)

Celkový počet hlasů: 5001

TAGY

Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, polévky, hovězí vývar se zeleninou, slepičí vývar

 

 

Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!


Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.