Telecí kotlety na víně s parmezánem

 

 

 

Ingredience :
 

4 větší telecí kotlety

1 velká cibule

8 dkg másla

3-4 lžíce strouhané housky

5 dkg parmezánu

1/4 litru bílého vína

sůl

 

Návod k přípravě :

 
V kastróle rozehřejeme část másla a naklepané posolené kotlety na něm po obou stranách opečeme. Pak je vyjmeme, do kastrólu dáme jemně pokrájenou cibuli, podusíme ji a vložíme na ni kotlety. Po částech přilijeme víno, asi do poloviny výšky pokrmu. Povrch posypeme strouhaným parmezánem smíchaným se strouhanou houskou a pokapeme zbylým máslem. Dusíme pod pokličkou doměka a do zhoustnutí omáčky.

Přílohy : Dušená rýže, těstoviny nebo zelený hrášek
 

TOPlist

Anketa

Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?

Gulášek (987)

Celkový počet hlasů: 5001

 TAGY

Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, vaříme z masa, maso hovězí, vepřové, kuřecí, ryby, telecí, krůtí, recepty, online, jídla z masa, pravá hovězí svíčková recept, kuře, steaky, bifteky, kotlety

 

 

Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!


Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.