Krkonošské kyselo
Ingredience :
1/4 l chlebového kvasu
hrst sušených hub
sůl
kmín
1 lžíce másla
1 menší cibule
4 vejce
Návod k přípravě :
Houby opereme a namočíme je do studené vody. Asi po půl hodině je z vody vyndáme, drobně je pokrájíme a uvaříme v menším množství vody smíchané s vodou v níž se máčely, se solí a kmínem. K měkým houbám přilijeme vykynutý kvas a společně ještě povaříme. Nakonec přidáme kyselá vejce, usmažená na zpečené cibuli.
Přílohy : Kyselo podáváme s vařenými brambory.
Anketa
Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?
Celkový počet hlasů: 5026
TAGY
Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, Polévky, česká a slovenská jídla, české a slovenské pochoutky, recept česnečka, vaříme rychle a levně, veření je zábava
Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!
Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.