Velikonoční hlavička II
Ingredience :
20 dkg vepřového masa
20 dkg uzeného masa
1/2 vepřového kořínku ( vše vařené )
10 dkg syrových jater
3 - 4 vejce
3 -4 žemle máčené v mléce
sůl
pepř
špetka umletého nového koření
1/2 lžičky majoránky
3 stroužky česneku utřeného se solí
citrónová kúra
2 lžíce usekaného opence nebo mladých kopřiv
tuk na pekáček
Návod k přípravě :
Maso usekáme na prkénku ( nemeleme je ), přidáme dobře rozmělněné máčené žemle, vejce ušlehaná do pěny, koření, natě a směs dobře promícháme. Pečeme v silně vymastěném pekáčku asi 1/2 až 3/4 hodiny. Velikonoční hlavičku podáváme teplou i studenou.
Množství je dostačující na 8 porcí
Anketa
Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?
Celkový počet hlasů: 5033
TAGY
Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, sváteční recepty, recepty na vánoční jídla, vánoční recepty, recepty na silvestra, velikonoční recepty, sváteční jídla, speciální vaření, vaříme,
Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!
Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.