Vepřová žebírka s kapustou a bramborami
Ingredience :
3/4 kg žebírek z mladého kusu ( nikoli kotlet )
1 menší kapusta
1/2 kg brambor
1 středně velká cibule
1 lžíce sádla
1 lžíce hladké mouky
sůl
pepř
2 stroužky česneku
Návod k přípravě :
Vepřová žebírka uvaříme v malém množství osolené vody téměř doměka. ( Žebírka nikdy nevaříme příliš doměka, nejsou pak chutná. ) Kapustu nakrájíme na proužky, syrové brambory na menší kostky. Zeleninu i brambory dáme do ohnivzdorného rendlíku, podlijeme vývarem z masa, přidáme pepř a celý česnek, přikryjeme a dusíme. Zatím osmahneme na sádle cibuli, přisypeme k ní mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji zbylým vývarem z masa, povaříme a přidáme ke kapustě a bramborám. Nakonec přidáme do rendlíku maso nakrájené na porce.
Obměna : Ke kapustě a bramborům přidáme 4. oloupaná a rozkrájená rajčata.
Anketa
Jaké je Vaše oblíbené jídlo ?
Celkový počet hlasů: 5033
TAGY
Online kuchařka, recepty, rychlé recepty, horoskopy, levné recepty, vaření, věštění z karet, vaříme, drby, česká jídla, slovenská jídla, zprávy, vánoční recepty, recepty na velikonoční jídla, recept na dobrou omáčku, recept na dobrou polévku, sváteční, novinky, recepty na silvestra, české speciality, slovenské speciality, kosmetika, dezerty, vánoční cukroví, kadeřník, svíčková na smetaně, gelové nehty, domácí guláš, hovězí, vepřová, kuřecí, dovolená, vegetariánské recepty, jídla, cestování, modeling, casting, seznamka, společníci, diety, dieta, vaříme, jak vařit, recepty z vepřového masa, vepřové řízky, jídlo, recept krkovička, česká a slovenská jídla
Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!
Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com,Seznam.cz a mnoho dalších.